FELLNER-EMLÉKEZET

 

 

FELLNER-EMLÉKEZET

Tata Város Önkormányzata játékra hívja a Fellner Jakab barokk építész élete és munkássága iránt érdeklődőket.

2022 júliusától az év végéig havonta két alkalommal egy-egy feladványt jelentetünk meg a Tatai Városkapu című helyi újságban és az interneten. A helyes választ beküldők között fordulónként tárgynyereményeket sorsolunk ki. A mind a tizenkét feladványt helyesen megoldók külön sorsoláson vesznek részt, amelynek fődíja egy okos óra!

A játék a tatai Kuny Domokos Múzeum szakmai közreműködésével és a Nemzeti Kulturális Alap pályázati támogatásával valósul meg.

  

Részletes információk

A feladványok megjelenése:

A feladványok 2022 második félévében, a Tatai Városkapu című, ingyenes terjesztésű helyi újságban jelennek meg. Az újság havonta két alkalommal, a hónap közepén és végén kerül a tataiak postaládájába, de elérhető a városháza portáján, és – a játék ideje alatt – a Kuny Domokos Múzeum pénztárában is.

Az újság megjelenésével egy időben az interneten is elérhetővé válnak a feladványok, az alábbi helyeken:

  • a Fellner Jakab életét és munkásságát bemutató blogon

https://fellner300.blogspot.com/

  • a Fellner Jakab nevű Facebook oldalon

https://www.facebook.com/fellner.jakab.tata

A megoldások beküldése:

A feladványok megoldását – mindig az adott a feladványban megjelölt határidőig – vagy papíralapon, vagy e-mailben várjuk:

A megoldásokon fel kell tüntetni a játékos nevét, és a papíralapú megfejtésen a telefonszámát is.

A megoldások értékelése és a nyeremények kisorsolása:

A beküldött megoldásokat a Kuny Domokos Múzeum és a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai értékelik. A helyes megoldást beküldők adatait (név és telefonszám vagy e-mail cím) az év végi főnyeremény sorsolás nyerteseinek kiértesítéséig a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal kezeli.

A nyeremények fordulónkénti sorsolását a Tata Város Facebook oldalon élő adásban közvetítjük, ennek időpontját mind a Tata Város, mind pedig a Fellner Jakab Facebook-oldalon előzetesen közöljük.

2022 decemberének végén, az utolsó feladvány megoldásának beadási határidejét követően tartjuk a főnyeremény sorsolást.

A nyertesekkel minden alkalommal az általuk megadott telefonszámon vagy e-mail címen egyeztetünk arról, hogy hol és mikor vehetik át a nyereményüket.

Nyeremények:

Mind a 12 fordulóban egy-egy nyertest sorsolunk ki. A nyertesek kb. 10-10 ezer forint értékű tárgy- és könyvjutalomban részesülnek.

Az összes (12) feladványt helyesen megoldók külön sorsoláson vesznek részt, ahol két nyertest sorsolunk ki. A fődíj nyertesei egy kb. 35 ezer forint értékű okosórát kapnak és egy kb. 15 ezer forint értékű könyvjutalomban részesülnek.

A játék résztvevői:

A játékban – az alábbi kivételekkel – bárki részt vehet, életkortól és lakhelytől függetlenül. Tekintettel arra, hogy a játékot nem a kutatóknak és szakembereknek, hanem kifejezetten a nagyközönségnek szánjuk, az alábbi intézmények, szervezetek munkatársainak és közvetlen családtagjainak, valamint közösségi oldalak adminisztrátorainak és közvetlen családtagjainak távol maradását kérjük a játéktól:

  • Kuny Domokos Múzeum
  • Móricz Zsigmond Városi Könyvtár
  • Tatai Közös Önkormányzati Hivatal
  • Tata-Tóváros Helytörténeti Fórum (Facebook)
  • Tata, a vizek városa (Facebook)
  • Tata 1956 (Facebook)

 

Tata, 2022. július

 

Tata Város Önkormányzata

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

B MINT BAUWURMB

AZ ÖRÖKÖSÖK

AZ EGRI LÍCEUM ÉPÍTÉSÉNEK TÖRTÉNETE